Luka Modrić

Kapetan Vatrenih o porazu protiv Furije: “Imali smo ih na konopcima, ali se igra okrenula…”

Hina

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS

Poveli smo iz sretnog pogotka. Poslije su bili bolji, barem prvih 60 minuta. Stajali smo preduboko na svojoj polovici i pustili ih da igraju - iskren je Modrić



KOPENHAGEN Na početku produžetaka imali smo ih na konopcima, ali nismo uspjeli zabiti iz dvije dobre prilike. Tada se igra okrenula i nismo se imali snage vratiti, kazao je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrića za HRT nakon poraza 3-5 od Španjolske u osmini finala EP-a.


“Poveli smo iz sretnog pogotka. Poslije su bili bolji, barem prvih 60 minuta. Stajali smo preduboko na svojoj polovici i pustili ih da igraju. Kad smo više napadali, igrali smo bolje i stvorili više šansi i tu je došlo do izjednačenja,” kazao je Modrić.


Hrvatska je do 85. minute gubila 1-3, no golovima Mislava Oršić u 85. i Maria Pašalića u drugoj minuti sudačke nadoknade uspjela je izjednačiti na 3-3.




“Pokazali smo kvalitetu i karakter. Na početku produžetaka imali smo ih na konopcima, ali nismo uspjeli zabiti iz dvije dobre prilike. Tada se igra okrenula i nismo se imali snage vratiti.”