Smolčić uoči Austrije

Kapetan Rijeke najavio sljedeći susret mlade Hrvatske: “Znamo koliko je ovo važna utakmica”

Hina

Hrvoje Smolčić/Foto PIXSELL

Hrvoje Smolčić/Foto PIXSELL

Austrija je pokazala da je stvarno kvalitetna momčad, igramo na njihovom terenu i morat ćemo biti na svom maksimumu ako želimo izvući pozitivan rezultat, dodao je SmolčićZAGREB Moramo se jako dobro pripremiti za Austriju jer nam je to možda izravni konkurent za odlazak na Euro, smatraju reprezentativci mlade U21 hrvatske reprezentacije Hrvoje Smolčić i Lukas Kačavenda.


“Sigurno da ćemo se dobro spremiti za tu utakmicu. Znamo koliko je bitna jer igramo protiv izravnog konkurenta za plasman. Stožer će odraditi svoj dio posla, a i mi ćemo pokušati odraditi svoje na terenu i nadam se pozitivnom rezultatu”, kazao je Smolčić koji ističe da on i njegovi suigrači protiv Austrije dati sve od sebe.


“Austrija je pokazala da je stvarno kvalitetna momčad, igramo na njihovom terenu i morat ćemo biti na svom maksimumu ako želimo izvući pozitivan rezultat”, dodao je.
S njim se slaže i Lukas Kačavenda koji također ističe kvalitetu austrijske reprezentacije.


“To je jako dobra momčad i naš glavni konkurent za odlazak na Euro. Mislim da ako to dobijemo da smo napravili veliki korak prema Euru”, istaknuo je Kačavenda ne skrivajući zadovoljstvo zbog pobjede u utakmici protiv Estonije (2-0).


“Jako smo sretni što smo uzeli nova tri boda i što praktički bez izgubljene utakmice i bez izgubljenog boda idemo na Austriju. I tamo ćemo pokušati isto uzeti pobjedu”, kazao je Kačavenda.


Smolčić je dodao i da dosadašnji rezultati pokazuju kako ova hrvatska reprezentacija dobro funkcionira.


“Na kraju krajeva, vidimo po rezultatima – u pet utakmica pet pobjeda – da je ova momčad super i da imamo kvalitetne igrače. Vjerujem da je izbornik zadovoljan svime što smo do sada pokazali”. kazao je Smočić.


Hrvatska U21 reprezentacija igra protiv Austrije u utorak 16. studenog.