Serie A

Jurićeva Verona vodila u gostima kod Milana 2:0, ali na kraju izvukla samo remi

Hina

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Verona je bila korak do velike pobjede, no domaćin je izjednačio golom Zlatana Ibrahimovića u trećoj minuti sudačke nadoknade



RIM U posljednjem susretu sedmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić su na San Siru odigrali 2-2, nakon što su gosti vodili 2-0.


Verona je bila korak do velike pobjede, no domaćin je izjednačio golom Zlatana Ibrahimovića u trećoj minuti sudačke nadoknade.


Verona je povela u 6. minuti pogotkom Antonina Baraka, a u 19. minuti već je bilo 2-0, a zabio je Mattia Zaccagni. Milan je do kraja poluvremena uspio smanjiti preko Giangacoma Magninija koji je zatresao vlastitu mrežu. Zlatan Ibrahimović je mogao izjednačiti u 66. minuti no nije realizirao  kazneni udaraca prebacivši cijela vrata.




Ipak, švedski napadač se iskupio u trećoj minuti nadoknade zabivši glavom za 2-2. Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan u drugom poluvremenu. Za goste je do 64. minute igrao Nikola Kalinić, dok Ivor Pandur nije nastupio.