Serie A

Jurićeva Verona prokockala pobjedu kod Fiorentine, Sampdorija slavila na Friuliju

Hina

Ivan Jurić, trener Verone/Foto REUTERS

Ivan Jurić, trener Verone/Foto REUTERS

Hrvatski veznjak Milan Badelj ostao je na klupi Fiorentine



RIM  Nogometaši Verone, koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, bili su nadomak pobjede na gostovanju kod Fiorentine u Firenci u susretu 32. kola talijanskog prvenstva, ali domaći je sastav uspio spasiti bod izjednačivši na konačnih 1-1 u šestoj minuti sudačke nadoknade.


Verona je povela golom Faraonija nakon sjajnog proigravanja Amrabata u 18. minuti i taj je rezultat vrijedio sve do šeste minute nadoknade kada je Cutrone iskoristio proigravanje Chiese za konačnih 1-1.


Hrvatski veznjak Milan Badelj ostao je na klupi Fiorentine koja se nalazi na 13. mjestu ljestvice sa 36 bodova, dok je Verona deveta sa 44 boda.




Marko Rog odigrao je čitav susret za Cagliari u domaćem 0-0 remiju protiv Leccea. Cagliari je siguran u sredini ljestvice, 11. sa 41 bodom, dok je Lecce ostao u zoni ispadanja, 18. sa 29 bodova, jednim manje od 17.


Važne bodove u borbi za ostanak izborila je Sampdoria koja je preokretom stigla do 3-1 (1-1) pobjede na gostovanju kod Udinesea. Domaći su poveli lijepim golom Lasagne (37), no prije odlaska na odmor poravnao je Quagliarella (45+1) da bi u samoj završnici prvo Bonazzoli (84) “škaricama” doveo goste u vodstvo dok je pobjedu potvrdio Gabbiadini (90+4) u sudačkoj nadoknadi.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore