Kakva sreća...

Jurgen Klopp oduševio navijače Redsa koji se nalaze u izolaciji zbog koronavirusa

Hina

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Jurgen Klopp/Foto REUTERS



LIVERPOOL Menadžer engleskog premierligaša Liverpoola Jurgen Klopp priredio je ugodno iznenađenje za trojicu navijača “Redsa” koji se nalaze u izolaciji zbog koronavirusa.


Njemački stručnjak javio im se preko platforme Zoom i barem malo ima olakšao teške dane.


Liverpool je u ožujku pokrenuo inicijativu čiji je cilj pomoći ljudima da ostanu povezani tijekom epidemije, a Klopp je s oduševljenjem prihvatio poziv za sudjelovanje u akciji.




Europski prvak je objavio video u kojem se Klopp javlja Darrenu Smythu, koji je prošlog siječnja podvrgnut operaciji mozga, a trenutno se nalazi u izolaciji jer ga čeka i operaciju pluća.


Smyth nije mogao vjerovati kada je na ekranu ugledao Kloppa koji ga je pozvao na pivu na Anfield kada se oporavi.


Liverpoolov navijač je otkrio kako je posljednji put na Anfieldu bio u prosincu 2018, na derbiju protiv Evertona kada su “Redsi” slavili 1-0 golom Divocka Origija u sudačkoj nadoknadi.


“Kada je Origi zabio od sreće sam pao tri, četiri reda niže,” kazao je Smyth dok je Klopp dodao: “… a ja sam završio u naručju golmana Alissona. Bili smo na malo drugačijim mjestima, ali osjećali smo se potpuno isto”, rekao je Klopp.


“To je ono o čemu se u nogometu radi. Da možemo podijeliti te trenutke i nikad ih ne zaboraviti.”


Javio se i Noahu Smallwoodu, dječaku koji je obolio od rijetke Legg-Calve-Perthesova bolesti, koja uzrokuje kolaps bedrene kosti. Klopp ga je nakon operacije pozvao u trening kamp.


“Nakon operacije doći ćeš u naš kamp, kako bi igrali nogomet i kako bi upoznao dečke,” poručio je njemački stručnjak.