Važna pobjeda

Jurgen Klopp nije krio zadovoljstvo nakon “šestice” Leedsu: “Ovo je bila naša najbolja utakmica ove sezone”

Hina

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Ove sezone nismo igrali ovako dobro - rekao je trener Redsa



LEEDS “Ove sezone nismo igrali ovako dobro”, reagirao je trener Liverpoola Juergen Klopp nakon što su njegovi nogometaši svladali Leeds 6-1 u gostima, u dvoboju 31. kola Premier lige.


Pobijedio je time Liverpool po prvi puta u prvenstvu nakon više od mjesec dana, a ta zadnja pobjeda također je bila senzacionalna, 7-0 protiv Manchester Uniteda. Inače, ove sezone je Liverpool ostvario još jednu sličnu pobjedu, svladao je Bournemouth 9-0, u kolovozu na Anfielda.


„Ova je sezona takva kakva jest, no utakmice poput tih su itekako potrebne. Za nešto u budućnosti, za samopouzdanje i vjeru svakako. Koja je bila najbolja utakmica od tih velikih pobjeda? Rekao bih ova kod Leedsa. U svim smjerovima smo igrali sjajno. Kontranapade smo obavljali kako nismo valjda igrali otkako sam u klubu. Sve je bilo sjajno, iskreno sam oduševljen dečkima. Nisam mogao vjerovati da smo mi u nadoknadi još jurili po cijelom terenu iako smo imali 6-1“, zadovoljno je komentirao njemački strateg.




Liverpool je trenutačno na osmom mjestu ljestvice Premier lige i od Newcastlea koji je četvrti, na zadnjoj poziciji koja garantira igranje u Ligi prvaka iduće sezone, ima devet bodova manje.


Inače, ove sezone je Liverpool i u Ligi prvaka ostvario jednu pobjedu sličnu spomenutima, pobijedio je Rangers u gostima 7-1.