Samo dva braniča zdrava

Jürgen Klopp: “Lovrenova ozljeda je ipak ozbiljnija. Imamo problem”

Hina

Dejan Lovren morao je biti zamijenjen na utakmici sa Salzburgom/Foto REUTERS

Dejan Lovren morao je biti zamijenjen na utakmici sa Salzburgom/Foto REUTERS

Dejan ne može igrati. Ozljeda mišića je ozbiljnija nego ona prethodna. Nemamo neki plan za njegov povratak. Imamo probleme - rekao je Klopp na konferenciji za medijeLIVERPOOL Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren neće konkurirati za sastav Liverpoola koji će se suprotstaviti Watfordu zbog ozljede butnog mišića, a kad će ponovno biti u mogućnosti zaigrati, još nije poznato, objavio je trener europskog prvaka Jurgen Klopp na konferenciji za novinare uoči subotnjeg (13.30 sati) dvoboja na Anfieldu u 17. kolu Premier lige. 


“Dejan ne može igrati. Ozljeda mišića je ozbiljnija nego ona prethodna. Nemamo neki plan za njegov povratak. Imamo probleme”, rekao je Klopp koji je u petak produžio svoj postojeći ugovor s Liverpoolom za još dvije sezone pa bi na čelu vodeće momčadi engleskog prvenstva trebao ostati do 2024. godine.


Osim Lovrena, od igrača iz zadnjeg obrambenog reda ozlijeđen je i Joel Matip koji ima problema s koljenom, a Kloppu su na raspolaganju dva iskusna stopera Virgil van Dijk i Joe Gomez.
“Dva zdrava središnja braniča me brinu, ali nije prvi put da smo u takvoj situaciji. Prošle godine nam je u jednom utakmici i Fabinho igrao na toj poziciji. Nažalost, i on je ozlijeđen”, požalio se Klopp, a onda zaključio u šaljivom tonu:


“Moramo dobro paziti na ovu dvojicu koje imamo, pospremiti ih u pamučnu vatu i pitati ih što bi željeli raditi na treninzima… Osim toga, možemo biti i kreativni, imamo ‘klince’ – Ki-Janu Hoevera i Seppa van den Berga.”