Poruka s vrha

Joseph Maria Bartomeu uvjerava: “Messi je rekao kako će svoj nogometni put završiti u Barceloni”

Hina

Leo Messi u društvu trenera Setiena/Foto REUTERS

Leo Messi u društvu trenera Setiena/Foto REUTERS

Ne želim ulaziti u detalje jer smo trenutačno fokusirani na natjecanja i vodimo pregovore s mnogo igrača - kazao je čelnik Katalonaca



VILLARREAL Predsjednik Sportskog društva Barcelona Josep Maria Bartomeu izjavio je kako će jedan od najboljih nogometaša svih vremena i aktualni kapetan Barcelone Lionel Messi (33) okončati svoju karijeru u tom klubu otklonivši tako špekulacije prema kojima Argentinac ne želi produžiti aktualni ugovor koji mu ističe za godinu dana.


“Messi je rekao kako će svoj nogometni put završiti u Barceloni. Ne želim ulaziti u detalje jer smo trenutačno fokusirani na natjecanja i vodimo pregovore s mnogo igrača, ali Messi nam je objasnio kako želi ostati tako da ćemo uživati u njegovim igrama još dugo”, rekao je Bartomeu nakon 4-1 pobjede Barcelone na gostovanju kod Villarreala u nedjelju navečer u susretu 34. kola Primere.


Gledao sam utakmicu iz Bilbaoa i, iako to nerado kažem, ponovit ću kako se VAR ne koristi pošteno otkako se nastavilo prvenstvo – kazao je Bartomeu




Radijska postaja Cadena Sur u četvrtak je objavila vijest kako je Messi izrazio nezadovoljstvo načinom na koji se vodi klub ove sezone te kako želi otići nakon što mu istekne ugovor.


Četiri kola prije kraja prvenstva drugoplasirana Barcelona zaostaje četiri boda za vodećim Realom iz Madrida koji je u nedjelju kao gost svladao Athletic iz Bilbaoa sa 1-0 golom iz kaznenog udarca koji je dosuđen nakon pregleda VAR-a, a na toj je istoj utakmici VAR odbio žalbu domaćih igrača za dosuđivanjem kaznenog udarca u njihovu korist. Bartomeu se osvrnuo i na događaje na toj utakmici.


“Gledao sam utakmicu iz Bilbaoa i, iako to nerado kažem, ponovit ću kako se VAR ne koristi pošteno otkako se nastavilo prvenstvo. Čini se kako tehnologija favorizira uvijek istu momčad”, dodao je Bartomeu.


Real je obje svoje posljednje dvije utakmice, protiv Getafea i Athletica, pobijedio sa po 1-0 golovima iz kaznenih udaraca.