Navijač Škotske

Jose Mourinho s velikim će zanimanjem gledati susret Vatrenih u Glasgowu: “Volio bih da Škotska ispiše povijest”

Portal Novilist.hr

Jose Mourinho/Foto Reuters

Jose Mourinho/Foto Reuters

Volim tu zemlju i njihov mentalitet. Mislim da svaki moj prijatelj u Škotskoj zna da sam uz njih. Steve Clarke mi je prijatelj i znam kakvu odgovornost osjeća izbornik u ovakvim trenucima - rekao je Mourinho uoči susreta



LONDON Jose Mourinho, trenutno trener Rome, uoči današnjeg susreta Škotske i Hrvatske priznao je za koga će zdušno navijati. Portugalski nogometni stručnjak svoju je podršku dao škotskoj reprezentaciji u intervjuu za talkSPORT.


– Uz Škotsku sam! Volim tu zemlju i njihov mentalitet. Mislim da svaki moj prijatelj u Škotskoj zna da sam uz njih. Steve Clarke mi je prijatelj i znam kakvu odgovornost osjeća izbornik u ovakvim trenucima – rekao je Mourinho, dodavši kako će veznjak Chelseaja Billy Gilmour sigurno nedostajati Škotskoj.


– Vjerujem kako će to biti velika utakmica i iskreno, jednim okom ću gledati Englesku protiv Češke, a drugim Škotsku protiv Hrvatske. Izostanak Billyja ogroman je udarac za Škote, bio je zaslužan za njihov kvalitetan posjed i izgradnju napada. Jasno je da su s njim u drugoj utakmici izgledali puno bolje. Volio bih da Škotska ispiše povijest i prođe u osminu finala. Vjerujem da će im iskustvo s Wembleyja pomoći, jednako kao i mentalitet, emocije i empatija – zaključio je Portugalac.