Nesretni Brekalo

Još jedan hrvatski reprezentativac nakon Budimira i Kramarića je pozitivan

Hina

Josip Brekalo/Foto PIXSELL

Josip Brekalo/Foto PIXSELL

Wolfsburg je na svojim stranicama objavio kako je Brekalo pozitivan na COVID-19 i kako je trenutačno u samoizolacijiZAGREB Nakon Ante Budimira (30) i Andreja Kramarića (29), krilni igrač Wolfsburga Josip Brekalo (22) treći je hrvatski nogometni reprezentativac koji ima koronavirus.


Wolfsburg je na svojim stranicama objavio kako je Brekalo pozitivan na COVID-19 i kako je trenutačno u samoizolaciji.


“Wolfsburg će biti bez Brekala u narednim danima. Igrač se dobro osjeća i trenutno nema nikakve simptome,” objavio je klub.
Brekalo je u vikendu koji je iza nas igrao u ligaškom susretu protiv Borussije Monchengladbach (1-1), a na terenu je proveo 89 minuta.


Prije pet dana nakon povratka s reprezentativnog okupljanja pozitivan test na koronavirsu imali su napadač Hoffenheima Andrej Kramarić i napadač Osasune Ante Budimir.


Kramarić je igrao na prijateljskoj utakmici sa Švicarskom i dvoboju Lige nacija sa Švedskom, gdje je zabio pobjednički gol, dok je protiv Francuske ušao u igru u 80. minuti.


Budimir je debitirao za “Vatrene” u prijateljskoj utakmici protiv Švicarske, a nastupio je i u Zagrebu protiv Francuske u susretu Lige nacija kada je ušao u igru u 61. minuti umjesto Brune Petkovića. Usto je bio i na klupi tijekom dvoboja protiv Švedske.