Nada posljednja umire

Joan Laporta unatoč brojnim napisima još uvijek vjeruje da je moguć povratak Lea Messija u Barcelonu

Hina

Joan Laporta/Foto REUTERS

Joan Laporta/Foto REUTERS

"Blaugrana" je već poslala svoj plan ekonomske održivosti u La Ligu i sada ga mora uspješno provesti, međutim nevoljkost nekih igrača da odu, kako bi se sakupio novac, mogla bi postati prepreka



BARCELONA Premda brojni španjolski izvori navode kako su izgledi za povratak Lionela Messija u Barcelonu minimalni, predsjednik kluba Joan Laporta i dalje se nada kako će ovoga ljeta dovršiti operaciju Messijeva povratka.


Kako prenosi radio postaja Cadena COPE, Barcelona je u stalnim pregovorima s La Ligom kako bi pronašla način da povratak argentinskog majstora postane održiv.


U Barceloni sanjaju Messijev povratak, no klub je u teškoj financijskoj situaciji i pitanje je može li uopće vratiti Argentinca u Španjolsku.




Blaugrana” je već poslala svoj plan ekonomske održivosti u La Ligu i sada ga mora uspješno provesti, međutim nevoljkost nekih igrača da odu, kako bi se sakupio novac, mogla bi postati prepreka.


Budući da situacija s Fair Playom u ovom trenutku nije nimalo jasna, prerano je da Barcelona uputi Messiju i službenu ponudu.


Kapetanu svjetskih prvaka “Gauča” ovoga ljeta završava ugovor s PSG-om i premda na stolu ima unosne ponude iz SAD i Saudijske Arabije, nagađa se da je Messiju prioritet ostanak u Europi barem još jednu sezonu.


Messi je u Barcelonu stigao sa 14 godina, a za prvu momčad je debitirao 2004. protiv Espanyola.


U Barcinom dresu je upisao 780 nastupa, 672 gola i 291 asistenciju. Osvojio je 34 trofeja pri čemu deset naslova prvaka Španjolske, te četiri Lige prvaka.