Problemi

Joan Laporta gubi živce, predsjednik Barcelone nakon poraza od Bayerna održao hitan sastanak s trenerom

Portal Novi list

Joan Laporta/Foto REUTERS

Joan Laporta/Foto REUTERS

Koliko su loše igrali Katalonci svjedoči podatak da prvi put u povijesti Lige prvaka nisu uputili nijedan udarac u okvir gola protivnika



RIJEKA  U prvoj utakmici Lige prvaka nakon odlaska Lionela Messija Barcelona je na Nou Campu bila nemoćna protiv Bayerna, koji je slavio uz dva gola Lewandowskog te jedan Müllera. Koliko su loše igrali Katalonci svjedoči podatak da prvi put u povijesti Lige prvaka nisu uputili nijedan udarac u okvir gola protivnika.


Trener Ronald Koeman pozvao je svih na strpljenje, no čini se da predsjednik Barcelone, Joan Laporta, više nema toliko strpljenja jer je ubrzo nakon poraza održao hitan sastanak s nizozemskim trenerom, koji je trajao do dva sata iza ponoći. Kako pišu španjolski mediji, prvi čovjek kluba bio je prilično nezadovoljan, ne samo rezultatom, nego i načinom igre Barcelone, što je posebno zamjerio treneru.


Nakon svega ostaje pitanje koliko će još dugo Koeman biti na klupi Barcelone, a ne pomaže ni činjenica da se sve češće i glasnije priča o Xaviju kao nasljedniku.