HRVATSKI KUP

Jens Gustafsson najavio utakmicu Hajduka protiv Primorca: “Moramo biti fokusirani”

P. N.

Jens Gustafsson/Foto PIXSELL

Jens Gustafsson/Foto PIXSELL

- Gledali smo ih uživo. Znamo sve o njima. Atmosfera će sigurno biti odlična, to volimo. Meni je drago igrati ovakve utakmice. Dobro smo pripremljeni za Primorac - rekao je Gustafsson



SPLIT Pred Hajdukom je u utorak novi ispit. U šesnaestini finala Hrvatskog kupa Splićani gostuju kod Primorca u Biogradu (17 sati).


– Imali smo devet dana za pripremiti se. Znamo da u kupu moraš pobijediti ovakve utakmice kako bi došao do trofeja. Moramo biti 100% fokusirani bez obzira na protivnika – rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson, a zatim dodao:


– Gledali smo ih uživo. Znamo sve o njima. Atmosfera će sigurno biti odlična, to volimo. Meni je drago igrati ovakve utakmice. Dobro smo pripremljeni za Primorac.




Hoće li biti promjena u sastavu?


– Imamo vrlo dobru situaciju u momčadi. Igrači koji su bili ozlijeđeni se polagano vraćaju. Dvojice igrača sigurno nema. To su Posavec i Eduok.


Kako ste iskoristili ovu pauzu?


– Treniramo jako naporno. Ako želimo u svibnju osvojiti trofej moramo svaki dan raditi žestoko. Igrali smo utakmicu između sebe kako bi imali još čišću situaciju – zaključio je Gustafsson.