Zvučno pojačanje

JEFFREN ISAAC Belupo nakon Rujevice angažirao nekadašnjeg suigrača Messija i Ibrahimovića

Portal Novilist.hr

Jeffren Isaac

Jeffren Isaac

Da mi je netko rekao prije 10 godina da ću igrati u Hrvatskoj ne bih mu vjerovao, ali zato je nogomet najbolji sport na svijetu  - rekao je 32-godišnji ofenzivac s 34 nastupa za prvu momčad Katalonaca



KOPRIVNICA Nogometaši Slaven Belupa dobili su zvučno pojačanje dan nakon poraza na Rujevici. Vodstvo kluba angažiralo je Jeffrena Isaaca Suareza Bermudeza, 32-godišnjeg, ofenzivca poniklog u omladinskom pogonu Barcelone, Igračm koji je upisao 34 nastupa za prvu momčad Katalonaca i dijelio svlačionicu s velikanima poput Lea Messija ili Zlatana Ibrahimovića, potpisao je ugovor do ljeta 2021. godine, a moguće je da će debitirati već u subotu protiv Hajduka. Osim za Barcelonu Isaac je igrao za Sporting Lisabon, Real Valladolid, belgijski Eupen, Grasshoppersa i AEK-a. Upisao je i 30 nastupa za mlade reprezentacije Španjolske te pet nastupa za A vrstu svoje rodne zemlje – Venezuele.


– Da mi je netko rekao prije 10 godina da ću igrati u Hrvatskoj ne bih mu vjerovao, ali zato je nogomet najbolji sport na svijetu. Nikad ne znaš kakav te izazov čeka i što je pred tobom. Sretan sam što sam potpisao za Slaven Belupo i obećajem da ću svakodnevno davati svoj maksimum. Trebat će mi nekoliko dana i treninga s momčadi da ulovim konce i da se prilagodim, ali znam da će to brzo proći. Trener mi je objasnio što očekuje od mene, a ja znam što mogu najbolje. Radom i odricanjem stizat ćemo do dobrih rezultata! – rekao je novi igrač Slaven Belupa za klupske stranice.