Bundesliga

Jedvaj strijelac u porazu protiv Wolfsburga, njegovom klubu poništen pogodak

Hina

Slavlje igrača Wolfsburga/Foto REUTERS

Slavlje igrača Wolfsburga/Foto REUTERS

Kod gostiju su u početnoj postavi bili Josip Brekalo i Marin Pongračić. Brekalo se zadržao u igri do 61. minute, ali nije imao zapaženiju ulogu. Pongračić je do kraja dvoboja ostao u zadnjem obrambenom redu Wolfsburga



AUGSBURG U subotnjem poslijepodnevnom terminu odigrano je pet utakmica 26. kola njemačkog nogometnog prvenstva, čime je nakon dvomjesečne stanke nastavljeno natjecanje u Bundesligi, a hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj bio je strijelac za Augsburg koji je kao domaćin odigrao 1-2 protiv Wolfsburga.


Wolfsburg je poveo pogotkom Steffena u 43. minuti, a Jedvaj je izjednačio u 54. minuti, nakon što je Max ubacio iz slobodnog udarca, gostujući branič Brooks pokušao izbacti glavom, ali je pogodio prečku, a na odbijenu loptu prvi je dotrčao Jedvaj i s crte je glavom ugurao u mrežu.


To je bio Jedvajev drugi pogodak ove sezone. U 67. minuti Augsburgu je opravdano poništen pogodak, a odluku je donio Felix Brych nakon što je pogledao snimku. Strijelac Uduokhai je glavom poslao loptu u mrežu, ali je Niederlechner, koji se našao na putu lopti ispred gostujućeg vratara Casteelsa, bio je u nedopuštenoj poziciji.



Wolfsburg je to iskoristio i u prvoj minuti sučevog dodatka odnio puni plijen iz Augsburga zahvaljujući pogotku Ginczeka.


Kod gostiju su u početnoj postavi bili Josip Brekalo i Marin Pongračić. Brekalo se zadržao u igri do 61. minute, ali nije imao zapaženiju ulogu. Pongračić je do kraja dvoboja ostao u zadnjem obrambenom redu Wolfsburga.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore