Kyriakos Papadopoulos

Jedno od najvećih pojačanja u povijesti Prve HNL: Bivši igrač Schalkea i Bayera u 28. godini potpisao za Lokomotivu

Portal Novilist.hr

Kyriakos Papadopoulos/Foto NK Lokomotiva

Kyriakos Papadopoulos/Foto NK Lokomotiva

Nekada je vrijedio milijune, a danas samo 600.000 eura, njegovu su karijeru upropastile mnogobrojne ozljede za vrijeme igranja u Bundesligi



ZAGREB Lokomotiva je tijekom današnjeg dana objavila kako je dovela 28-godišnjeg grčkog stopera Kyriakosa Papadopoulosa. S obzirom da se radi o igraču koji je u Bundesligi sakupio 140 nastupa, kao i 20 u Ligi prvaka te 17 u Europskoj ligi, ovo je vjerojatno najveće pojačanje ikada u Prvoj HNL.


Grčki je stoper s 15 godina debitirao za Olympiakos, a sa 18 godina je prešao u bundesligaša Schalke 04. Nakon toga je bio član i Bayer Leverkusena, RB Leipziga te prije Lokomotive, HSV-a. Za grčku je reprezentaciju debitirao već s 19 godina, a u prvoj je utakmici bio i strijelac.


Nekada je vrijedio milijune, a danas samo 600.000 eura, njegovu su karijeru upropastile mnogobrojne ozljede za vrijeme igranja u Bundesligi.




Ovo mi je prvi put da sam Zagrebu, nisam još imao prilike upoznati grad. Znam za mnoge hrvatske klubove i poznajem hrvatsku ligu. Hrvatski nogometaši su cijenjeni i poznati u cijelom svijetu, svi su oni iznikli u HNL-u – rekao je Papadopoulos nakon potpisa.


Čast nam je predstaviti novog igrača Lokomotive! ??


Veliki Kyriakos Papadopoulos je novi igrač Lokomotive!


Grčki…


Objavljuje NK Lokomotiva ZagrebUtorak, 27. listopada 2020.