Ozljeda ramena

Jedan od velikih engleskih tragičara propušta početak Premier lige, Marcus Rashford se odlučio na operaciju

Hina

Marcus Rashford/Foto REUTERS

Marcus Rashford/Foto REUTERS

Očekuje se da će 23-godišnjak, koji je bio dio engleske momčadi na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, izbivati oko 12 tjedana



LONDON Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford propustit će početak predstojeće sezone Premier lige nakon što se odlučio na operaciju ozljede ramena, izvijestio je BBC u utorak.


Očekuje se da će 23-godišnjak, koji je bio dio engleske momčadi na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, izbivati oko 12 tjedana, što će sputati trenera Olea Gunnara Solksjaera u pripremi za novu sezonu.


Rashford je imao problema s ramenom tijekom posljednjeg dijela sezone i imao je samo limitiranu ulogu u engleskoj momčadi tijekom njihove utrke do finala Eura.




Napadač je bio jedan od trojice engleskih igrača, zajedno s Jadonom Sanchom i Bukayo Sakom, koji su promašili jedanaesterce, što je dovelo do trijumfa talijanske reprezentacije na Wembleyju u nedjelju.


Sva trojica igrača bila su meta rasističkih napada na društvenim mrežama, što je naišlo na široku osudu kapetana momčadi, izbornika, kraljevske obitelji, vjerskih vođa i političara.