Gabrijel Vidović

Jakiroviću je donio šest bodova protiv Varaždina, a sada poručuje: “Svi jedva čekamo derbi na Rujevici”

Davor Petrović

Gabrijel Vidović/Foto PIXSELL

Gabrijel Vidović/Foto PIXSELL

Rijeka je odlična momčad koja igra dobar nogomet, ali mi uvijek idemo na pobjedu - rekao je



ZAGREB Prije mjesec dana Gabriel Vidović nije bio u prvom planu kod Sergeja Jakirovića, no prelazak na formaciju s tri stopera i dva napadača otvorio mu je prostor na lijevom boku, pretvorivši ga u jednog od ključnih igrača. Naime, njegovi precizni udarci s ruba kaznenog prostora Dinamu su donijeli šest bodova na dvije utakmice s Varaždinom.


– Osjećam se vrhunski, kao i cijela momčad. Svi jedva čekamo derbi na Rujevici. Znamo da nam tamo odgovara neriješeni rezultat, ali Dinamo nikada nije igrao na bod, niti će tako igrati. Rijeka je odlična momčad koja igra dobar nogomet, ali mi uvijek idemo na pobjedu. Fokusirani smo samo na sebe i znamo da se nas dosta toga pita na svakoj utakmici – kaže 20-godišnjak kojeg je Dinamo na početku ove sezone doveo na posudbu iz Bayerna.


Njegovi golovi su kod navijača prizvali uspomene na Mislava Oršića kojem su takvi ulasci u sredinu s lijeve stane i udarci desnom nogom postali zaštitni znak.




– U zadnje vrijeme to stalno treniram i sretan sam zbog golova. Nadam se da ću i u nedjelju imati priliku za takav šut. Zadnji put smo bili bolji od Rijeke na Rujevici, ali primili smo dva glupa gola. Mislim da smo od tada dosta napredovali i vjerujem da ćemo to i pokazati – objašnjava Vidović.