Stigla odluka

Izvršni odbor HNS-a jednoglasno potvrdio prodaju televizijskih prava neimenovanom ponuđaču

Portal Novi list

Pristupit će se dogovaranju detalja i potpisivanju ugovora s odabranom tvrtkomZAGREB Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je prema očekivanjima donio odluku o prodaji TV prava neimenovanom ponuđaču počevši od sezone 2021./22. Potvrda te vijesti stigla je na HNS-ovim stranicama.


“U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održana je sjednica Izvršnog odbora HNS-a na kojoj je, između ostaloga, donesena odluka o prodaji televizijskih i povezanih prava kojima je vlasnik HNS.


Sastanku Izvršnog odbora  rukovodstva Saveza s predstavnicima klubova HT Prve lige, na kojem su klubovima predstavljeni tijek i rezultati pregovora s tvrtkama koje su iskazale interes za kupnju TV prava. Osam od devet prisutnih klubova izrazilo se pozitivno prema predloženoj opciji kao najboljoj.
Rezultati pregovora, kao i stav klubova, predstavljeni su potom i Izvršnom odboru HNS-a koji se jednoglasno odlučio za predloženu najbolju opciju te će se pristupiti dogovaranju detalja i potpisivanju ugovora s odabranom tvrtkom.


Izvršni odbor usvojio je izmjene u propozicijama natjecanja za 1. HMNL i 1. HNLŽ, sukladno epidemiološkim okolnostima u zemlji.


Za novog predsjednika Disciplinske komisije HNS-a izabran je Marko Smolek, odvjetnik iz Zagreba, koji će na toj poziciji naslijediti preminulog Ivicu Kujundžića.”, stoji u priopćenju HNS-a.