Najava Bugarske

Izbornik Vatrenih zadovoljan jer “nitko ovoga puta nije pitao može li ići kući”, Pašalić se želi nametnuti

Portal Novilist.hr

Ivan Perišić i Mario Pašalić/Foto REUTERS

Ivan Perišić i Mario Pašalić/Foto REUTERS

Bit će zanimljivo u Kataru, nadam se da ću biti zdrav i biti sudionik. Daleko je to još, nadam se da ću biti u dobroj formi na najvećoj svjetskoj pozornici - rekao je Mario Pašalić



DOHA Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Mario Pašalić najavio je prijateljski susret s Bugarskom u Dohi, ali i osvrnuo se na Svjetsko prvenstvo koje je na rasporedu u prosincu ove godine.


– Nema opuštanja, svaka utakmica je dokazivanje. Želimo se nametnuti i pokazati izborniku da na nas može računati u bilo kojem trenutku, želimo dokazati da ova Hrvatska ima širinu. Svjetsko prvenstvo? Bit će zanimljivo, nadam se da ću biti zdrav i biti sudionik. Daleko je to još, nadam se da ću biti u dobroj formi na najvećoj svjetskoj pozornici – rekao je Mario Pašalić, igrač Atalante.


Izbornik Zlatko Dalić dodao je kako igrači imaju sjajan pristup na ovome okupljanju.




– Veseli me njihov odnos i pristup. Znalo se prije dogoditi, kao u Americi, kad su šestorica pitala mogu li ići kući. Nitko ovog puta takvo što nije ni pitao ni napravio. Ponosan sam zbog toga, reprezentacija je njima kult, njima je čast i ponos biti ovdje, a Doha dokaz tome. Zahvalan sam na tome. Svi dečki s velikom željom dolaze. Tu je primjer i Sose iako je ozlijeđen. To mi je najvažnije – objasnio je Dalić.