Prekršio karantenu

Izašao iz hotela da bi kupio pastu za zube, a onda saznao da ne smije na klupu Augsburga

Hina

u kratkim crtama

  • Herrlich nije smio voditi ni posljednji trening svoje momčadi uoči subotnje utakmice

Heiko Herrlich spada u rizičnu skupinu budući da je svojevremeno operirao tumor na mozgu

Heiko Herrlich spada u rizičnu skupinu budući da je svojevremeno operirao tumor na mozgu

Pogriješio sam napustivši hotel - priznao je Herrlich koji je otišao u trgovinu kupiti pastu za zube i kremu za tijelo

BERLIN Trener njemačkog prvoligaša Augsbourga Heiko Herrlich neće biti nazočan u subotu na prvoj utakmici nastavka sezone sa svojim klubom jer je izašao iz hotela kupiti pastu za zube i tako prekršio pravila karantene.




Herrlich je trebao debitirati kao trener u subotu na utakmici protiv Wolfsburga, nakon što je njemačko prvestvo bilo prekinuto na dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa.


“Pogriješio sam napustivši hotel”, priznao je Herrlich koji je otišao u trgovinu kupiti pastu za zube i kremu za tijelo.


“Zbog te pogreške neću voditi trening u petak neću biti zadužen za momčad na utakmici protiv Wolfsburga u subotu”, dodao je.




Herrlich, koji je 2000. godine operirao tumor na mozgu spada u rizičnu skupinu.


Bivši njemački reprezentativac 48-godišnji Herrlich je 10. ožujka postavljen za treera Augsburga na čijoj klupi mijenja Martina Schmidta, smijenjenog zbog loših rezultata


Bundesliga, koja u subotu 16. svibnja prva od jačih europskih liganastavlja prvenstvo, morala je da bi dobila dopuštenje za to obvezati se na strogih zdravstvenih mjera. Tako su sve momčadi u obaveznoj karanteni sedam dana prije početka prvenstva kako bi se smanjio rizik od zaraze.


Bivši njemački reprezentativac 48-godišnji Herrlich je 10. ožujka postavljen za treera Augsburga na čijoj klupi mijenja Martina Schmidta, smijenjenog zbog loših rezultata.


Bivši igrač Dortmunda (1995.-2004.) do sada je trenirao Leverkusen (2017-2018), a s Ausbourgom je potpisao ugovor do 2022.