Pila naopako

Iz Petrinje krenuo pritisak na suce uoči uzvrata s Opatijom: “Suci su nam isključili najboljeg igrača, to je neka poruka”

Portal Novi list

Suci po mojem osobnom mišljenju nisu bili korektni, trebali su suditi realno jer postoje samo dvije utakmice - tvrdi predsjednik kluba Neven Žužić



PETRINJA Na službenim stranicama petrinjske Mladosti objavljena je reakcija predsjednika kluba Nevena Žužića koji je izrazio svoje nezadovoljstvo suđenjem Andreja Burila u prvom kvalifikacijskom ogledu za popunu Druge HNL protiv Opatije. Jasno, čelnik Mladosti smatra da je osječki sudac oštetio njegovu momčad.


– Jedini nekorektan dio je bio da su nam isključili najboljeg igrača (Filipović, op. a.), to mi se ne sviđa i to nam je možda neka poruka. Mi kao klub idemo i dalje u borbu, ne predajemo se i moramo shvatiti da nam je sada teže jer idemo na gostujuću utakmicu. Suci po mojem osobnom mišljenju nisu bili korektni, trebali su suditi realno jer postoje samo dvije utakmice, a ako ti u jednoj utakmici isključe najboljeg igrača, koji neće igrati u idućoj, to je neka poruka i to mi se uopće ne sviđa – kazao je čelnik Mladosti.