Preokret u priči

Iz Kameruna negiraju da su zvijezdi Bayerna poslali poziv na krivu adresu, tvrde da ne želi igrati za reprezentaciju

Portal Novilist.hr

Eric Maxim Choupo-Moting/Foto REUTERS

Eric Maxim Choupo-Moting/Foto REUTERS

Mnogo je pažnje ovih dana izazvao komentar igrača da su čelnici Saveza na pogrešnu e-mail adresu poslali poziv zbog čega on nije otputovao na okupljanje. Ipak, sada iz Nogometnog saveza Kameruna sve to negiraju...



RIJEKA Nogometaš Bayerna Choupo-Moting lagao je da nije primio poziv kamerunskog Saveza za dolazak na reprezentativno okupljanje, navode iz Nogometnog saveza Kameruna.


Naime, mnogo je pažnje ovih dana izazvao komentar igrača da su čelnici Saveza na pogrešnu e-mail adresu poslali poziv zbog čega on nije otputovao na okupljanje. Ipak, sada iz Nogometnog saveza Kameruna sve to negiraju navodeći kako zvijezda Bayerna jednostavno nije htjela zaigrati za reprezentaciju.


“Kamerunski nogometni savez nije pogriješio sa adresom kluba i igrača. Poslali smo pozivnice svim igračima, uključujući Motinga, 5. ožujka 2021. Poslali smo odvojene pozivnice klubovima i igračima. U slučaju Eric-Maxim Choupo-Motinga nismo dobili odgovor. Nazvali smo ga i nije se javio. Odgovor bismo obično trebali dobiti u roku od 10 dana. Kontaktirali smo ga, nazvali, poslali poziv u WhatsApp, ali nije bilo odgovora”, naveli su iz Saveza objasnivši kako je potom izbornik složio popis igrača bez napadača Bayerna.




“Shvatili smo ovo kao jasnu poruku igrača, a ista se situacija dogodila tokom naših prethodnih utakmica za koje se isto nije pojavio. Kad su ovaj put on i njegov klub šutjeli, protumačili smo to kao nespremnost igrača da predstavlja svoju zemlju. Stoga je trener odlučio objaviti popis za predstojeće utakmice bez njega, 16. ožujka”, naveli su iz Nogometnog saveza Kameruna.