Serie A

Ivana Jurića čeka veliki trenerski dvoboj protiv Josea Mourinha: “U Rimu se nadamo bodovima”

Hina

Ivan Jurić/Foto REUTERS

Ivan Jurić/Foto REUTERS

Mourinho? On je vrh trenerskog svijeta i uvijek napravi pravu kemiju u klubu gdje se nalazi i u vlastitoj okolini - rekao je hrvatski stručnjak na klupi Torina



TORINO Nogometaši Torina se pripremaju za gostovanje kod Rome u ogledu 14. kola talijanske Serie A, a trener Torina, hrvatski strateg Ivan Jurić, uvjeren je da njegova momčad može do uspjeha na Olimpicu.


„Protiv velikih suparnika ove sezone smo često gubili, ali smo ostavljali dobar dojam. Ti su nastupi bili pozitivni kada je igra u pitanju, ali su uvijek odlučivale neke kratke loše naše epizode. Zato mogu najaviti da se nadamo bodovima u Rimu“, rekao je Ivan Jurić.


Zanimljivo da je Torino posljednje tri domaće utakmice u Serie A dobio, dok je zadnje tri u nizu u gostima izgubio. Unatoč tome hrvatski trener misli.




„Osobno ne vidim posebnu razliku između domaćih i gostujućih dvoboja i taj sam mentalitet prenio na svoje igrače. Čak moram priznati da su mi se više svidjele neke naše izvedbe u gostima, nego li one u Torinu. Mourinho? On je vrh trenerskog svijeta i uvijek napravi pravu kemiju u klubu gdje se nalazi i u vlastitoj okolini“, dodao je Jurić za čiju je momčad u zadnjem nastupu (2-1 protiv Udinesea) jedan pogodak postigao hrvatski reprezentativac Josip Brekalo.