Oproštaj dokapetana

Ivan Rakitić objavio kako više neće igrati za reprezentaciju Hrvatske: “Ovaj oproštaj mi je najteža odluka u karijeri”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu - rekao je RakitićZAGREB Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić (32) odlučio se oprostiti od igranja za Hrvatsku, objavio je Hrvatski nogometni savez.


Veznjak Seville je u 106 nastupa zabio 15 golova, a s reprezentacijom je 2018. došao do svjetskog srebra.


– Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu, a nezaboravni trenuci sa Svjetskog prvenstva ostat će mi među omiljenim uspomenama u životu.
Uvjeren sam da i dalje imamo sjajnu momčad koju čeka svijetla budućnost. Svojim prijateljima i suigračima u reprezentaciji želim svu sportsku sreću svijeta u narednim izazovima, a u meni će imati najvećeg navijača – izjavio je Ivan Rakitić za službenu web stranicu Saveza.


Iz HNS-a su objavili i kako je Rakitić o svojoj odluci razgovarao s izbornikom Zlatkom Dalićem, predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom te kapetanom Lukom Modrićem, a narednih dana obratit će se javnosti širim priopćenjem.