Pred potpisom

Ivan Perišić stigao u Munchen: ‘Dat ću sve od sebe u Bayernu’

Portal Novilist.hr

Foto Igor Kralj/Pixsell

Foto Igor Kralj/Pixsell



Hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića sati dijele od potpisa za Bayern. Danas je obavio liječnički pregled u Münchenu, nakon čega će kompletirati posudbu iz Intera vrijednu pet milijuna eura uz opciju otkupa ugovora za 25 milijuna, pišu 24 sata.


Perišić je u ponedjeljak već stigao u München, gdje su ga zaustavili novinari Bilda.


– Da, upravo sam obavio liječnički pregled. Dat ću sve od sebe u Bayernu, poručio je Perišić.




Novinari Bilda uhvatili su ga pri izlasku iz klinike u minhenskom kvartu Nymphenbergu, gdje ga je pregledao klupski liječnik dr. Roland Schmidt.


Omišanin bi u srijedu trebao obaviti prvi trening s momčadi koju vodi bivši “vatreni” Niko Kovač i debitirati već ovaj petak u prvom kolu nove sezone Bundeslige, kad Bavarci dočekuju Herthu na Allianz Areni (20:30).


Bayern se okrenuo Perišiću nakon što je zbog ozljede ligamenata otpala opcija sa zvijezdom Manchester Cityja Leroyem Sanéom, a Ajaxov Hakim Ziyech i PSV-ov Steven Bergwijn trebali bi potpisati nove ugovore.


Bitan je faktor, dakako, i poznanstvo i suradnja Nike i Ivana dok je Kovač bio izbornik hrvatske reprezentacije do 2013. do 2015.


– Tehnički snažan igrač poput Ivana s toliko iskustva odmah će pomoći Bayernu. Igra na najvišem međunarodnom nivou godinama i nevjerojatno je kvalitetan, kazao je za Bild bivši bayernovac i Perišićev reprezentativni kolega Ivica Olić, danas pomoćnik Zlatka Dalića.