Serie A

Ivan Perišić i Marcelo Brozović asistirali u domaćoj pobjedi Intera nad Bolognom

Ivan Perišić i Lorenzo De Silvestri/Foto REUTERS

Ivan Perišić i Lorenzo De Silvestri/Foto REUTERS

Perišić je bio asistent za prvi gol na utakmici kojega je postigao Lukaku (16), dok je Brozović asistirao Hakimiju (45) za 2-0



MILANO  Hrvatski nogometni reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović imali su zapaženu ulogu u 3-1 (2-0) pobjedi milanskog Intera protiv Bologne u susretu 10. kola talijanskog prvenstva.


Perišić je bio asistent za prvi gol na utakmici kojega je postigao Lukaku (16), dok je Brozović asistirao Hakimiju (45) za 2-0.


Perišić je u 16. minuti ubacio s lijevog krila za Lukakua koji je iz prvog pokušaja promašio loptu, no iz drugog je snažnim udarcem zatresao suparničku mrežu. U posljednjim sekundama prvog poluvremena Brozović je sjajnom parabolom kroz sredinu poslao loptu iza obrane Bologne gdje je utrčao Hakimi i smireno povećao prednost “crno-plavih”.




U nastavku je Vignato (67) nakratko vratio nadu Bologni u pozitivan rezultat, no tri minute potom je Hakimi (70) nakon odličnog solo-prodora preciznim udarcem s više od 20 metara vratio Interu dva gola prednosti.


I Brozović i Perišić su odigrali čitav susret za Inter koji je stigao na drugo mjesto ljestvice sa 21 bodom, dva manje od vodećeg Milana koji će u nedjelju gostovati kod Sampdorije, a jednim više od trećeg Juventusa koji je ranije u subotu u gradskom derbiju svladao Torino sa 2-1 (0-1).



Standings provided by SofaScore LiveScore