Obećanja

Ivan Leko obećao bolji Hajduk pod njegovim vodstvom i naglasio tri stvari – rezultat, igru i razvoj igrača

Hina

Ivan Leko/Foto PIXSELL

Ivan Leko/Foto PIXSELL

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je rekao kako su Leku za trenera odabrali jer on svojim kvalitetom unosi stabilnost u klub



SPLIT Novi trener Hajduka Ivan Leko izjavio je kako je tu dužnost prihvatio jer je vidio da klub raste i može napraviti velike stvari.


“Nastojat ću da  Hajduk bude bolji nego ranije,” rekao je Leko na konferenciji za novinarr u srijedu na večer. Naglasio je kako je preuzimanje  trenerske dužnosti za njega veliki trenutak, te najavio je kako su za Hajduk pod njegovim trenerskim vodstvom važne tri stvari  rezultat, igra koja privlači publiku te razvoj igrača.


Odgovarajući  na novinarska pitanja kazao je kako on kao i svaki drugi trener  Hajduka želi sa tim klubom osvojiti titulu prvaka  Hrvatske.  Za Hrvatsku nogometnu ligu je istaknuo da je kvalitetnija nego u vrijeme kad je on bio aktivan nogometaš.




“Pokazatelj rasta kvalitete Hrvatske nogometne lige je i činjenica kako je iz nje na minulom Svjetskom prvenstvu u Kataru nekoliko igrača dalo važan doprinos uspjehu hrvatske  reprezentacije”.


Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je rekao kako su Leku za trenera odabrali jer on svojim kvalitetom unosi stabilnost u klub.


Dodao je kako je ugovor s Lekom potpisan na 2.5 godine, no ako u tom razdoblju dobije primmaljivu ponudu nekog drugog kluba, moći će otići.