Italija

Ivan Jurić uoči susreta protiv “svoje” Genoe progovorio o statusu hrvatskog dvojca: “Pjacin boravak na klupi je moja odluka”

Portal Novilist.hr

Ivan Jurić/Foto REUTERS

Ivan Jurić/Foto REUTERS

Marko Pjaca je zadnje dvije utakmice ostao na klupi, dok je Josip Brekalo ustaljen u prvom sastavuRIJEKA Trener Torina Ivan Jurić sutra ima na rasporedu posebno gostovanje, ono kod svog bivšeg kluba Genoe.


Hrvatski stručnjak već je tri puta vodio Genou, a prilikom najave ovog susreta osvrnuo se i na status dvojice hrvatskih igrača u svojoj ekipi.


Marko Pjaca je zadnje dvije utakmice ostao na klupi, dok je Josip Brekalo ustaljen u prvom sastavu.
– Mislim da Pjacino odsutstvo i nije neko iznenađenje. Brekalo pak igra dobro, samo još nije zabio gol. S Markom je sve u redu, njegov boravak na klupi je isključivo trenerska odluka – objasnio je Ivan Jurić.


Torino ima 13 bodova više od zone ispadanja, u kojoj se nalazi i Genoa. Ipak, Jurić je oprezan.


– Nismo još osigurali ostanak. Treba nam još bodova i svi smo toga svjesni. Sve u svemu, do sada smo bili bolji nego što sam očekivao i kada je riječ o izvedbama i kada govorimo o pristupu.  Zbog niza razloga smo izgubili dosta bodova u zadnjim minutama. Mogli smo imati veličanstvenu sezonu, ali u nogometu ne dobiješ uvijek ono što zaslužiš – zaključio je Jurić.