Igrač više

Ivan Dolček se nametnuo Igoru Tudoru, trener Hajduka ima novu briškulu za Zaprešićane

P. N.

Ivan Dolček/Foto PIXSELL

Ivan Dolček/Foto PIXSELL

U drugom međusobnom ogledu dviju Hajdukovih momčadi Dolček je bio dvostruki strijelac i najbolji pojedinac susreta



SPLIT Hajdukovci su u petak poslijepodne odigrali i drugu međusobnu utakmicu kako bi koliko-toliko uhvatili natjecateljski ritam uoči nastavka prvenstvene utrke koja je bila prekinuta zbog epdemije koronavirusa. Trener Tudor ponvno je malo “ispremješao” momčadi kako bi se uvjerio u mogućnosti svakog pojedinca uoči susreta protiv Intera iz Zaprešića koji je na rasporedu narednog petka na poljudskoj ljepotici.


Drugi sraz dvije momčadi ponovno su dobili igrači koji su nosili “crveno-plavi” dres –  5:0. Iako je u pitanju bio samo međusobni ogled te utakmice nose u sebi poveću dozu natjecateljskog duha, posebice želje i dokazivanje tko je bolji na određenoj poziciji i tko će se nametnuti stručnom stožeru, prije svega treneru Tudoru. Dvoboj je najbolje iskoristio Ivan Dolček koji je zaigrao u jedanaestorici koja bi uz neke male promjene mogla istrčati protiv Intera. Otkako je ove zime preuzeo momčad Dolček se našao među triojicom igrača, uz Nejašmića i Čolinu, u koje Tudor nije imao baš pretjernog povjerenja. Odigrao je ukupno više od dvadesetak minuta bez pravog učinka.


Minulog ljeta doveden je iz Slaven Belupa da se uz Čolinu bori za mjesto na lijevom boku, Kod bivšeg trenera Damira Burića imao je više nego solidnu minutažu, dolaskom Tudora ostao je prikovan za klupu za pričuve. U drugom međusobnom ogledu dviju Hajdukovih momčadi Dolček je bio dvostruki strijelac, bio je najbolji pojedinac susreta, dobio je priliku na svojoj prirodnoj poziciji lijevom boku da pokaža koliko može i zna.