Marin Grujević

Iskusni branič Opatije nakon remija bez golova kod H. dragovoljca: “U Sigetu smo se ispromašivali kao rijetko kada”

Ivan Volarić

Marin Grujević/M. GRACIN

Marin Grujević/M. GRACIN

Trebali smo povesti s više golova razlike i do odmora riješiti utakmicu - tvrdi Grujević



RIJEKA Nogometaši Opatije ostvarili su onaj elementarni cilj na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca. Remi bez golova zadržao je Opatijce u vrhu drugoligaškog poretka, ali ostavio određenu dozu nezadovoljstva, svi u redovima Crno -bijelih uvjereni su da su zaslužili puno više u Sigetu.


– U prvom poluvremenu smo se ispromašivali kao rijetko kada. Imali smo tri, četiri situacije jedan na jedan s vratarom. Trebali smo povesti s više golova razlike i do odmora riješiti utakmicu. Da smo zabili, naši suparnici bi se morali otvoriti, a oni su mlada ekipa i mi bismo to sigurno znali kazniti. Imali su i oni dvije šanse, ali nakon naših grešaka. Ipak, mi smo ti koji možemo više žaliti za preostala dva boda. U nastavku smo malo pali sa snagom, ali i oni. Imali smo i u nastavku nekih situacija, a možda nam je na kraju mogao biti sviran kazneni udarac. Bio sam daleko pa ne mogu tvrditi… Ništa, ostali smo neporaženi. Idemo dalje, utakmicu po utakmicu. Sada nas čeka Radnik Križevci na Kantridi, to je utakmica koju moramo pobijediti i tako nastaviti pozitivan niz – govori Marin Grujević, iskusni branič Opatije, koji je za ovu priliku promjenio radno mjesto i to vrlo uspješno. Grujević je umjesto na desnom, istrčao na lijevom boku umjesto Tonćija Kukoča koji je pocrvenio protiv Marsonije.


– Zadovoljan sam kako sam odigrao. Ovo je nakon dugo vremena utakmica koju sam odigrao svih 90 minuta. Drukčije je igrati na lijevoj strani, dolazi mi lopta na lijevu nogu pa je moram prebacivati na desnu. Drukčije se čuva suparnički igrač… Ali, već sam to igrao i mislim da sam dobro odradio svoje zadatke. Baš sam zadovoljan. Svojom igrom, ali i ekipom. Šteta što nismo iskoristili prilike, trebali smo samo imati malo više koncentracije i mirnoće u završnici – nastavio je Grujević.




Opatijci se nadaju da će održati »visoke okretaje« i ostati u igri za sam vrh.


– Konsolidirali smo se, posložili… Osim toga, dolazi nam napadač iz Spezije, a vratit će se u konkurenciju Kukoč i Pejanović… Stvarno imamo širok kadar. Bilo tko da igra, nema razlike – rekao je Grujević.