Privatna zabava...

Igračima Rangersa sedam utakmica suspenzije zbog kršenja epidemioloških mjera

Hina

Jordan Jones/Foto REUTERS

Jordan Jones/Foto REUTERS

Dvojica suigrača hrvatskog reprezentativca Borne Barišića su 1. studenoga sudjelovali na privatnoj zabavi i time prekršili odredbu o zabrani okupljanja u tuđem kućanstvu, a za što se doznalo kad je u ranim jutarnjim satima intervenirala policija



GLASGOW Škotski nogometni savez suspendirao je dvojicu igrača Glasgow Rangersa, Jordana Jonesa i Georgea Edmundsona, na sedam utakmica, zbog kršenja propisanih epidemioloških mjera.


Dvojica suigrača hrvatskog reprezentativca Borne Barišića su 1. studenoga sudjelovali na privatnoj zabavi i time prekršili odredbu o zabrani okupljanja u tuđem kućanstvu, a za što se doznalo kad je u ranim jutarnjim satima intervenirala policija.


Nogometaše su već kaznili policajci, a klub im je izrekao privremenu suspenziju od dvije utakmice. Jones i Edmundson neće biti na raspolaganju treneru Stevenu Gerrardu sve do 30. prosinca i ligaške utakmice protiv St. Mirrena.




Obojica su kažnjeni od strane Škotskog nogometnog saveza zbog kršenja protokola za borbu protiv pandemije Covida-19 te postupanja protiv interesa sporta.


Osim ove suspenzije, igrači koji nisu imali standardno mjesto u početnoj postavi mogu dodatno biti kažnjeni od kluba, a izvršni direktor Rangersa Stewart Robertson opisao je njihovo ponašanje “potpuno neprihvatljivim”.