Slaba predstava

Igrači Dinama priznaju da ih je Atalanta razbila: ‘Nemamo što izgubiti, ići ćemo na pobjedu protiv Cityja’

Hina

Reuters

ReutersNogometaši zagrebačkog Dinama nisu skrivali razočaranje nakon slabe predstave na San Siru i poraza od Atalante (0-2), ali naglasili su kako je još uvijek sve otvoreno i ‘modri’ mogu do osmine finala.


»Imali smo puno pogrešaka, žao mi je zbog toga, ali ovakve utakmice se događaju, to je nogomet. Mi smo njih nadigrali u Zagrebu, a oni nas danas. Dali smo sve od sebe, ali bila je to naša najgora utakmica u zadnje dvije godine,« kazao je stoper Dino Perić.


Novi hrvatski reprezentativac je istaknuo kako mu je najviše žao poraza zbog navijača.
»Žao mi je zbog naših navijača, nismo ih ni vidjeli koliko su ih visoko smjestili na tribinu. Bili su bolji, nadigrali su nas. Moglo je biti 5-0 za njih kako su igrali, moglo je biti puno gore,« dodao je Perić koji je naglasio kako ipak nije sve gotovo.


»Još je sve otvoreno i šanse su na našoj strani. Moramo pobijediti City na Maksimiru. Borit ćemo se kao uvijek, kao što smo uvijek davali sve od sebe,« kazao je.


Mislav Oršić je istaknuo kako je teško nakon ovakvog poraza ići u neku analizu.


»Bili su bolji od nas u svim segmentima igre, a mi trebamo protiv Cityja pokazati bolju igru. Teško je sada reći što smo mi mogli, a što nismo… bilo je teško uloviti igru. Nemamo sad što izgubiti u zadnjem susretu, nadamo se punom stadionu i dobroj atmosferi,« kazao je Oršić dodavši: »Hvala svim našim navijačima koji su bili danas s nama i uz nas i žao mi je što nismo upisali dobar rezultat.«


Domagoj Livaković je nakon utakmice naglasio kako se ne sjeća kada je netko Dinamo tako »razbio udarcima i igrom«.


»Ne sjećam se da nas je itko tako razbio. Znali smo da je Atalanta snažna, bili su treći u talijanskom prvenstvu. U prvoj utakmici smo pobijedili vrhunsku ekipu, a danas su oni nas nadigrali,« kazala je Dinamova ‘jedinica’.


Napadač Bruno Petković nije se previše naigrao na San Siru, ali napadač hrvatske vrste ne gubi nadu uoči zadnjeg kola.


»Nemamo što izgubiti protiv Cityja, moramo ići na pobjedu. Moramo riskirati i moramo ići n pobjedu. Moramo prihvatiti ovu situaciju. Idemo na sve ili ništa,« poručio je Petković.