Liga prvaka

Igor Tudor pokušao je objasniti kako je u ludoj završnici ostao bez europskog proljeća na klupi Marseillea

Portal Novi list

Igor Tudor/Foto REUTERS

Igor Tudor/Foto REUTERS

Tražio sam od igrača da ne idu previše naprijed, da nam se linije ne raspadaju, no u toj buci moje riječi nisu stizale do igrača. Oni su samo htjeli zabiti pogodak... - govorio je nakon utakmice razočarani Tudor



MARSEILLE Svega nekoliko sekundi dijelilo je Igora Tudora od europskog proljeća. Hrvatski stručnjak na klupi Olympiquea držao je do posljednjih trenutaka susreta protiv Tottenhama 1:1 koji mu je jamčio plasman u Europsku ligu, a onda je pogodak Hobjerga sve srušio i Francuze lišio daljnjeg natjecanja u Europi.


– U zadnjim trenucima utakmice vlada je potpuna pomutnja, galama… To nas je stajalo. Tražio sam od igrača da ne idu previše naprijed, da nam se linije ne raspadaju, no u toj buci moje riječi nisu stizale do igrača. Oni su samo htjeli zabiti pogodak… – govorio je nakon utakmice razočarani Tudor.


Njegova momčad je imala minimalno vodstvo, ali i šanse za drugi pogodak. Pobjeda bi značila osminu finala Lige prvaka…




– Odigrali smo dobru utakmicu protiv vrlo jakog protivnika. No, to očito nije bilo dovoljno. Trenutno nam ne ništa ide u prilog i nogomet nam ne daje ni malo od onoga što smo objektivno zaslužili. To me strahovito živcira, ali me i čini tužnim – rekao je Tudor.


Inače, na službenom Twitter profilu Tottenhama osvanula je simpatična objava. Slika Harrya Keana i natpis – Bang! Odgovor na vatromet koji su navijači Olympiquea servirali delegaciji Spursa ispred hotela večer prije utakmice.