Trener Hajduka

Igor Tudor nije krio zadovoljstvo: “Na drugom smo mjestu, do kraja će sve biti otvoreno!”

Portal Novi list

Igor Tudor/Foto PIXSELL

Igor Tudor/Foto PIXSELL

Ima još pet utakmica, svatko svakoga može pobijediti. Bit će još puno iznenađenja - rekao je trener Splićana



SPLIT Igor Tudor nije krio zadovoljstvo nakon pobjede Hajduka nad Slaven Belupom.


– Na drugom smo mjestu. Čestitam momcima. Jako dobro smo ušli u utakmicu, svi mehanizmi na kojima smo radili su dosta dobro izgledali. Nakon što smo primili pogodak sve se poremetilo. Mladi smo, nije se lako s tim nositi. Na kraju smo završili s nekoliko mladih igrača. Znam da je publika ovdje navikla na veće spektakle, ali drago mi je što su prepoznali volju da se na kandže uzme ova pobjeda. Ima još pet utakmica, svatko svakoga može pobijediti. Bit će još puno iznenađenja – rekao je Hajdukov trener Igor Tudor pa nastavio.


– Posavec je obranio dvije šanse. Oni su iz prvog šuta došli do gola. Vidio sam dobrog Čuića, fenomenalno je ušao. Ona ima personality, to se vidi i to je dobar znak. To je važno uz nogometne kvalitete. Brnić je bio opasan, Vušković standardno dobar. Ako ostanu u Hajduka tri-četiri godine to bi bilo dobro, ali to se ovdje teško dogodi. Plaćamo danak mladosti, dva gola protiv Lokomotive iz prekida. Tu ozbiljna ekipa stane i nema gola, to su još tri boda. Protiv Belupa opet isto, nakon prekida je stigao jedanaesterac. Ali, doći će to s vremenom. Eduok je bio dobar. Kada se pogleda malo, od svih momčadi, Intera, pravog, a ne iz Zaprešića dosta ovisi o napadačima. Ako Eduok prođe igrača, ako je Mijo na ovoj razini onda smo opasni.


Slijedi Gorica, neće biti Caktaša i Dimitrova?




– Do kraja je sve otvoreno. Fali nam šest-sedam igrača. Kratak je period do Gorice, ali moramo se odmoriti. Vidjet ćemo tko će na kraju biti sretniji i spretniji – rekao je Tudor.