Francuski derbi

Igor Tudor nakon poraza Marseillea od PSG-a: “Pokazali smo malo previše respekta prema njima”

Portal Novi list

Igor Tudor/Foto REUTERS

Igor Tudor/Foto REUTERS

Moj je osjećaj da smo odigrali dobru utakmicu, ali možemo i bolje - rekao je hrvatski stručnjak na klupi Olympiquea



RIJEKA Igor Tudor nije zvučao nezadovoljno nakon što je njegova momčad minimalno poražena u derbiju u Parizu.


– Za mene je to bila dobra utakmica. Izuzmemo li prve minute igrali smo prema našem planu. Mogli smo primiti više golova, ali i zabiti. Utakmica je mogla završiti i 4:4 ili 5:5. Bila je to dobra utakmica za gledati. Igrali smo našu igru. U drugom smo dijelu morali jako pritiskati. Nažalost, taj crveni karton je obilježio kraj utakmice – rekao je hrvatski stručnjak misleći na crveni karton Gigotu u 73. minuti. Osvrnuo se i na tu situaciju.


– Nisam dobro vidio tu situaciju, ali rečeno mi je da nije dotaknuo Neymara. Ako je dobio crveni karton zbog kontakta, to je normalno, ali ako je sankcionirana namjera, to je pogreška! – rekao je Tudor.




Stiglo ga je pitanje je li mogao što napraviti drugačije kako bi došao do pozitivnog ishoda.


– Kada igrate protiv tri možda i najbolja napadača na svijetu normalno je da će doći do gol-prilika. Moj je osjećaj da smo odigrali dobru utakmicu, ali možemo i bolje. Pokazali smo malo previše respekta prema njima, ponekad nismo bili u ritmu i ponekad smo previše razmišljali. Doći ovdje i igrati protiv ove momčadi je sjajno iskustvo i nadam se da ćemo iz toga učiti – rekao je Tudor.