Trener modrih

Igor Jovićević je pokušao objasniti zašto Dinamo izgleda očajno: “Znam da je odgovornost na meni”

Portal Novi list

Igor Jovićević/Foto PIXSELL

Igor Jovićević/Foto PIXSELL

Kapa do poda igračima za znoj i trud, ali ovo je novi ciklus i davat ćemo priliku mladim igračima. Bit ćemo još neko vrijeme šareni... - kazao je Jovićević



RIJEKA Trener Dinama djelovao je prilično zbunjeno kada je stao ispred kamera na Rujevici i pokušao objasniti još jedno loše izdanje njegove momčadi.


– Vidio sam energiju, da je ekipa igrala… Sasjekao nas je rani gol, a drugi smo primili kada sam osjetio da bi mogli poravnati. Nakon toga smo bili nervozni, nismo imali mirnoću u igri – govorio je Jovićević.


Mnoge je iznenadilo što niste izveli udarnu momčad iako ste odmarali gro tih igrača u posljednjim susretima. Opet ste dali priliku mladim igračima?


– Žele se vidjeti neki igrači koji su budućnost kluba, znam da je to derbi i da je odgovornost na meni, ali moramo te igrači vidjeti. Ne smijemo zaboraviti da je Dinamo šampion i moramo biti jači i odlučniji. Kapa do poda igračima za znoj i trud, ali ovo je novi ciklus i davat ćemo priliku mladim igračima. Bit ćemo još neko vrijeme šareni… – odgovorio je Jovićević.