Sljedeća je Finska

Igor Bišćan nakon pobjede na startu kvalifikacija: “Trebali smo zabiti još koji pogodak”

Hina

Igor Bišćan/Foto D. KOVAČEVIĆ

Igor Bišćan/Foto D. KOVAČEVIĆ

Nismo im dali priliku da se snađu, da se adaptiraju na utakmicu i okolnosti. Brzo smo zabili dva pogotka, a sigurno je da smo trebali zabiti još s obzirom na veliki broj prilika, rekao je izbornik Bišćan



VELIKA GORICA Hrvatska reprezentacija do 21 godine uspješno je otvorila novi kvalifikacijski ciklus za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se održati 2023. godine. U Velikoj Gorici Hrvatska U-21 je bila bolja od Azerbajdžana U-21 s 2-0.


Golove su za startna tri boda postigli Luka Sučić i Roko Šimić, dvojica igrača Red Bull Salzburga, a nakon susreta izbornik Igor Bišćan je rekao:


– Pobjeda i tri boda su najvažniji. Bili smo malo znatiželjni da vidimo kako će sve izgledati jer je prva utakmica, novi ciklus i puno novih igrača. Dobro smo ušli u utakmicu i tada smo je riješili protiv suparnika koji ipak nije naša razina. Nismo im dali priliku da se snađu, da se adaptiraju na utakmicu i okolnosti. Brzo smo zabili dva pogotka, a sigurno je da smo trebali zabiti još s obzirom na veliki broj prilika, rekao je izbornik Bišćan i nastavio:




– U drugom poluvremenu je nedostajalo malo mirnoće u svemu. Možda malo i energije i lucidnosti. Dosta smo se potrošili u prvom poluvremenu. No, sve u svemu, zadovoljan sam. Mislim da će ovi dečki rasti i biti sve bolji kako će sezona trajati. Isto tako, nadam se da ćemo kao momčad biti sve bolji u ovim kvalifikacijama.


Nova utakmica koja slijedi je gostovanje kod Finske o čemu je Igor Bišćan rekao:


– Finska će biti drugačija utakmica. Putujemo, igramo u gostima, ali i dalje mislim da smo mi bolja momčad. Ako ćemo biti na pravoj razini, kao što smo bili u prvom dijelu u Velikoj Gorici, onda će sve biti ok.