Udarac za Milan

Ibrahimović zbog ozljede propušta najmanje četiri utakmice Milana, Rebić ipak spreman

Hina

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Prema prvim prognozama švedski napadač će pauzirati najmanje 10 dana zbog čega će propustiti četiri utakmice, tri ligaška ogleda, kao i prvu utakmicu osmine finala Europske lige



MILANO Napadač Milana Zlatan Ibrahimović pauzirat će najmanje 10 dana zbog ozljede bedrenog mišića, dok je hrvatski reprezentativac Ante Rebić u derbiju protiv Rome zadobio udarac, ali će biti spreman za utakmicu protiv Udinesea u srijedu.


Ibrahimović je u derbiju protiv Rome pretrpio ozljedu mišića na lijevom bedru zbog čega je napustio teren u 56. minuti.


Prema prvim prognozama švedski napadač će pauzirati najmanje 10 dana zbog čega će propustiti četiri utakmice, tri ligaška ogleda (Udinese, Verona, Napoli), kao i prvu utakmicu osmine finala Europske lige protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda.




Za razliku od njega, hrvatski napadač Ante Rebić je imao sreće. Rebić je u susretu protiv Rome, u kojem je postigao pobjednički pogodak za 2-1, zamijenjen u 67. minuti zbog bolova u kuku. No, pregledom je utvrđeno kako se ne radi o težoj ozljedi i Rebić bi u srijedu trebao nastupiti protiv Udinesea.


U derbiju protiv Rome ozlijedio se i Hakan Calhanoglu. Zbog problema s mišićem sigurno neće igrati u sljedećoj utakmici protiv Udinesea, a upitno je hoće li nastupiti i u nedjelju protiv Verone.


Milan se trenutačno nalazi na drugom mjestu Serie A sa 52 boda, četiri manje od lidera Intera.