Svi imaju licencu

I Šibenik dobio licencu za sudjelovanje u Prvoj HNL, Hrvatski dragovoljac će domaće utakmice igrati u Kranjčevićevoj

Hina

Igrači Šibenika/Foto: PIXSELL

Igrači Šibenika/Foto: PIXSELL

Komisija za licenciranje izdala je 19. travnja licence za sve ovosezonske prvoligaše osim Šibenika, koji je stoga morao čekati odluku Žalbenog tijela za licenciranje koje je pozitivno riješilo njegovu žalbu.ZAGREB Svi hrvatski nogometni klubovi koji su na travnjaku izborili pravo nastupa u Prvoj HNL u sljedećoj natjecateljskoj sezoni dobili su i licencu za sudjelovanje nakon provedenog Središnjeg postupka licenciranja klubova.


Komisija za licenciranje izdala je 19. travnja licence za sve ovosezonske prvoligaše osim Šibenika, koji je stoga morao čekati odluku Žalbenog tijela za licenciranje koje je pozitivno riješilo njegovu žalbu. Osim dosadašnjih prvoligaša, licencu za sudjelovanje u Prvoj HNL dobio je i pobjednik druge lige Hrvatski dragovoljac, koji će svoje domaće utakmice u društvu najboljih igrati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.


Licence za sudjelovanje u eurokupovima dobilo je devet muških klubova, Dinamo, Gorica, Hajduk, Istra 1961, Lokomotiva, Osijek, Rijeka, Slaven i Varaždin, te dva ženska kluba, Osijek i Split.