Nezadovoljstvo u Sigetu

I drugoligaši se žale na suđenje, Hrvatski dragovoljac objavio priopćenje nakon poraza od Orijenta

Portal Novi list

Ennio Travaglia i Ivan Žutić tijekom ogleda Orijenta i Hrvatskog dragovoljca/D. KOVAČEVIĆ

Ennio Travaglia i Ivan Žutić tijekom ogleda Orijenta i Hrvatskog dragovoljca/D. KOVAČEVIĆ

Svaki tjedan čitamo po medijima o nezadovoljstvu klubova i gledamo očite greške koje su ponekad toliko velike da se zapitamo da li stvarno možemo govoriti o greškama ili iza toga stoji nešto drugo, stoji između ostaloga u priopćenju



RIJEKA Hrvatski dragovoljac je nakon utakmice i poraza od Orijenta objavio je priopćenje u kojem se žali na suđenje u posljednjim kolima:


“Hrvatski dragovoljac, nakon analize posljednje utakmice, ponukan sudačkim greškama koje se događaju na njegovu štetu u skoro svakom kolu od početka prvenstva postavlja pitanje koji je smisao svakodnevne borbe sportskih djelatnika klubova, krvavog rada, novca i zdravlja zaposlenika, kad se tim odlukama onih koji bi trebali unaprijediti i zaštiti igru, sve navedeno omalovažava i marginalizira. Takve greške vidimo i na mnogim drugim terenima Supersport 1. NL, često u korist pojedinih favoriziranih klubova. Svaki tjedan čitamo po medijima o nezadovoljstvu klubova i gledamo očite greške koje su ponekad toliko velike da se zapitamo da li stvarno možemo govoriti o greškama ili iza toga stoji nešto drugo. Postavlja se pitanje u čiju korist se radi na takav način jer ti bi suci navodno trebali stasati i ući u onu elitnu skupinu. U korist hrvatskog nogometa svakako ne. Postoji razlog zašto nas nema na mapi europskog i svjetskog suđenja već godinama i gledamo ga iz kolo u kolo a sve to je ruganje navijačima i ljudima koji vole i prate nogomet u Hrvatskoj”, stoji u objavi.


Prema izvjestiteljima na utakmici s Orijentom, ali i viđenju gostiju s Krimeje u toj utakmici nije bilo ništa sporno kada je govora o suđenju.




Inače, prije Hrvatskog dragovoljca na suđenje su se javno, kroz priopćenje, žalili Solin i Croatija Zmijavci.