Kovačić i Petković

Hrvatski reprezentativci optimistični unatoč poraza protiv Belgije: “Bit ćemo spremni za EURO, ne bojimo se Engleske”

Portal Novilist.hr

Mateo Kovačić/Foto REUTERS

Mateo Kovačić/Foto REUTERS

Mislim da ćemo biti spremni za EURO, prva utakmica nam je najvažnija, ona će puno toga pokazati - rekao je nakon susreta hrvatski veznjak Mateo Kovačić



BRUXELLES Hrvatski reprezentativci nisu uspjeli upisati pobjedu ni u drugome, ujedno i posljednjem prijateljskom susretu uoči EURO-a. Belgija je pogotkom Lukakua slavila na svojem terenu.


– Mislim da smo dobro krenuli u utakmicu, no poslije nekoliko pogrešaka primili smo taj pogodak. Belgija je zasluženo pobijedila. Ima stvari koje treba poboljšati, ali i prije Svjetskog prvenstva u Rusiji bila je slična situacija. Premalo nas dolazi naprijed i na tome ćemo raditi. Mislim da ćemo biti spremni za EURO, prva utakmica nam je najvažnija, ona će puno toga pokazati – rekao je nakon susreta hrvatski veznjak Mateo Kovačić.


Od prve je minute u napadu zaigrao Bruno Petković, koji se ne boji prvoga protivnika Vatrenih na EURO-u.




– Imali smo na kraju najbolju priliku za izjednačenje, tako bi bolje izgledalo, ali ništa ne mijenja. Mislim da smo napravili napredak u odnosu na utakmicu s Armenijom. Sve smo ukomponiraniji i imamo tjedan dana sve pripremiti. Idemo u dobrom smjeru te se ne bojim novih izazova, ne bojim se Engleske. Uvijek smo bili pravi kada je trebalo. Imamo jako dobru ekipu, nekoliko vrhunskih igrača i mlade koji dolaze – kaže Petković.