Marcelo Brozović

Hrvatski reprezentativac u redovima Intera poručio nakon poraza od Reala: “Na poluvremenu smo trebali imati tri razlike…”

Hina

Nicolo Barella i Marcelo Brozović/Foto REUTERS

Nicolo Barella i Marcelo Brozović/Foto REUTERS

Real po ničemu nije ispred nas, ali mi nismo zabili gol. Kada je tako onda sigurno ne možeš dobiti, već samo izgubiti - rekao je Brozović



MILANO Nogometaši Intera otvorili su novu sezonu Lige prvaka domaćim porazom 0-1 od madridskog Reala primivši pogodak u 89. minuti.


Inter je u tom susretu ostavio bolji dojam, a posebno su dobro igrali hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić. Uostalom, iako je Inter izgubio, iznjedrio je igrača utakmice, a taj je epitet pripao Brozoviću.


„Stvarno mi takvo što malo znači jer je momčad izgubila. Morali smo pobijediti, na poluvremenu smo trebali imati tri gola prednosti. No, nismo. Real po ničemu nije ispred nas, ali mi nismo zabili gol. Kada je tako onda sigurno ne možeš dobiti, već samo izgubiti“, rekao je tim povodom Brozović.




I Inter vrlo rijetko pobjeđuje, u posljednje vrijeme, na svom San Siru u Ligi prvaka. Primjerice, prošle sezone u skupini, kada je bio posljednji, nije pobijedio ni jednom. Izgubio je Reala (0-2), dok je remizirao protiv Borussije iz Mönchengladbacha (2-2) i Šahtara (0-0).


Posljednju domaću utakmicu u Ligi prvaka dobio je pretprošle sezone, 23. listopada 2019. godine (Borussia Dortmund 2-0), a i te sezone kao domaćin nije svladao prašku Slaviju (1-1), dok je od Barcelone izgubio (1-2).


Interovo prokletstvo San Sira u Ligi prvaka tako se nastavlja, a s takvim igrama drugi krug se ovog natjecanja za Brozovića, Perišića i ostale u Interu čini opet nedohvatljivim.