Povratak u Njemačku

Hrvatski reprezentativac se oprostio od svog kluba putem Instagrama, navijači ga izviždali na zadnjoj utakmici

Hina, Portal Novilist.hr

Josip Brekalo/Foto REUTERS

Josip Brekalo/Foto REUTERS

Brekalo je ove sezone postigao sedam pogodaka u 33 nastupa za Torino koji će pod vodstvom hrvatskog trenera Ivana Jurića prvenstvo okončati na 10. ili 11. mjestu nakon što je prošle sezone bio 17., a pretprošle 16.TORINO Hrvatski nogometni repezentativac Josip Brekalo putem Instagrama se oprostio od navijača Torina, za koji je odigrao ovu sezonu na posudbi iz Wolfsburga.


“Hvala svima na ovoj lijepoj sezoni i na intenzivnih devet mjeseci koje sam proveo u Torinu. Zahvalan sam na kontinuiranoj podršci koja će zauvijek ostati u mom srcu. Dao sam sve od sebe za uspjeh kluba jer nositi dres Torina je velika čast i odgovornost, ali odlučio sam da se naši putovi sada razilaze”, objavio je Brekalo u svojoj poruci navijačima Torina.


Brekalo je ove sezone postigao sedam pogodaka u 33 nastupa za Torino koji će pod vodstvom hrvatskog trenera Ivana Jurića prvenstvo okončati na 10. ili 11. mjestu nakon što je prošle sezone bio 17., a pretprošle 16.
Uoči jučerašnje utakmice Torina i Rome, kada je spiker rekao ime Josipa Brekala, navijači Torina su ga izviždali. Oni očito ne poštuju odluku Hrvata, jednako kao ni direktor Torina Davide Vagnati, koji je objavio kako su ga htjeli zadržati.


“Torino želi igrače koji su spremni oznojiti se za naš dres i mahati našom zastavom. Bili smo spremni investirati u taj transfer. Prošlog tjedna smo još jednom pokušali, ali on ima svoj stav i mi to moramo poštovati – rekao je Vagnati.