Marko Pjaca

Hrvatski reprezentativac na korak do prelaska u Genou, tamo ga čeka Badelj koji je potpisao prije dva dana

Hina

Snimio Roni BRMALJ

Snimio Roni BRMALJ

Juventus i Genoa dogovorili su sve detalje posudbe, a Genoa će na koncu ove sezone imati priliku i otkupiti njegov ugovor s torinskom "Starom damom"



GENOA Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca (25) korak je do prelaska u Genou u čije redove je prije dva dana preselio i Milan Badelj.


Kako prenose mediji na “Čizmi” Pjacu od selidbe na stadion Luigi Ferraris dijeli samo liječnički pregled.


Juventus i Genoa dogovorili su sve detalje posudbe, a Genoa će na koncu ove sezone imati priliku i otkupiti njegov ugovor s torinskom “Starom damom”.




Pjaca je u Juventus stigao 2016. iz Dinama za 23 milijuna eura. Njegova karijera u Juveu dobro je krenula, ali već u listopadu 2016. se ozlijedio te je uslijedio duži oporavak.


U siječnju 2018. otišao je na šestomjesečnu posudbu u Schalke, a potom na posudbu u Fiorentinu, gdje se opet teško ozlijedio. Vratio se u Juventus, da bi u siječnju 2020. otišao na novu posudbu u Anderlecht. Sada je pred vratima Genoe.


Prije nekoliko dana za Genou je trogodišnji ugovor potpisao Milan Badelj. Hrvatski veznjak igra i Italiji od 2014. godine, kada je stigao u Fiorentinu iz njemačkog HSV-a.


Nakon četiri godine u Fiorentini u ljeto 2018. prešao je u Lazio s kojim je potpisao ugovor na četiri godine. U Laziju je odigrao jednu sezonu u kojoj je imao skromnu minutažu, pa se je prošle sezone vratio na jednogodišnju posudbu u Fiorentinu. No, klub iz Firenze odbio je otkupiti njegov ugovor, a Lazio je pronašao novog kupca, a to je Genoa.