Novi sponzor

Hrvatski nogometni savez predstavio novog ekskluzivnog poslovnoga partnera

Portal Novilist.hr

Vodstvo HNS-a i tvrtke Intersnack/Foto HNS

Vodstvo HNS-a i tvrtke Intersnack/Foto HNS



ZAGREB U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između HNS-a i kompanije Intersnack Adria. Ugovor o poslovnoj suradnji potpisali su predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i generalni manager Intersnacka za središnju i istočnu Europu (CEE) Pavel Šercl. Intersnack Adria članica je Intersnack grupacije, jednog od vodećih proizvođača grickalica u Europi, u čijem se portfelju nalaze najpopularniji snack brendovi poput Čipi Čipsa, Tip Topa, Kroki Kroketa ili Chio čipsa. Potpisanim ugovorom, Intersnack Adria postaje ekskluzivan partner HNS-a i hrvatske nogometne reprezentacije u području snack proizvoda.


– Drago mi je što je rukovodstvo Intersnacka prepoznalo svjetsku vrijednost i značaj hrvatske reprezentacije te je pokazalo veliku želju za ovom suradnjom. Svjetski doprvaci zaslužuju najbolje partnere i tržišne lidere, a Intersnack se sigurno ističe u svom segmentu poslovanja na europskoj razini. Uvjeren sam da će naši navijači za vrijeme predstojećeg Eura 2020. istovremeno uživati u nastupima naše reprezentacije i proizvodima našeg novog partnera te vjerujem da je ovo početak jedne dugogodišnje suradnje”, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.


Prilikom potpisa, generalni manager Intersnacka za središnju i istočnu Europu, Pavel Šercl, izjavio je:




– Intersnack, kao jedna od vodećih europskih snack kompanija, iznimno vodi računa o svakom tržištu na kojem posluje te prepoznaje specifičnosti i vrijednosti koje su od velikog značaja potrošačima. Hrvatska je izrazito sportski orijentirana zemlja sa zavidnim uspjesima svojih sportaša u raznim sportovima, a uspjesi hrvatske nogometne reprezentacije su zaista svjetskih razmjera kao i igrači koji za nju nastupaju. Hrvati, kao narod, predani su u podršci sportašima koji predstavljaju njihovu zemlju, a pogotovo „Vatrenima“. Prepoznajući njihovu važnost, Intersnack Adria je kao tržišni lider u Hrvatskoj, ušao u partnerstvo s Hrvatskim nogometnim savezom te na taj način i dodatno podržao i povezao dvije stvari koje same po sebi idu zajedno – sport i grickalice. Vjerujemo da ćemo kroz uspješnu zajedničku suradnju te sjajne rezultate nogometne reprezentacije, hrvatskim navijačima pružiti i dodatno zadovoljstvo grickanja najboljih grickalica uz navijanje za crveno-bijele boje-