Hrvatski košarkaš oduševio reakcijom na rezanje plaće, ostatak ekipe se ne slaže s njimeBARCELONA Uprava košarkaškoga kluba Barcelona odlučila je da će svojim igračima srezati plaće za čak 70 posto zbog krize izazvane pandemijom. Osim košarkašima, isto je rečeno i predstavnicima nogometnoga kluba, a to je očekivano izazvalo i veliko neslaganje.


 


Nekoliko košarkaša čak je zaprijetilo da će tražiti raskid ugovora, a nakon svega se odazvao i kapetan košarkaške momčadi Ante Tomić.
 


– Teška situacija s koronavirusom stavlja nas u mnogo veću momčad nego što je ova košarkaška. Za nekoga tko je sretnik da zarađuje toliko puno novaca, nije herojski čin odreći se dijela plaće, posebice u usporedbi na ono što drugi ljudi, koji zarađuju mnogo manje, prolaze sada – napisao je na svojem Twitter profilu hrvatski košarkaš Ante Tomić.


 


Ova je objava izazvala u medijima puno bure jer se time Tomić ogradio od mišljenja većine svojih suigrača. Zbog toga je na svojem profilu kasnije dodao: “Mišljenja koja objavljujem su isključivo moja i ne odražavaju mišljenja Barcelone.”


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.