Europska liga

Hrvatski klubovi danas će doznati potencijalne suparnike u play offu: Rijeku, Hajduk i Lokomotivu čeka još jedan veliki korak

Hina

Reuters

Reuters



Nakon što je porazom od Ferencvaroša ispao iz kvalifikacija za Ligu prvaka, Dinamo će svoju europsku priču nastaviti u play-offu Europske lige, a tko će mu stajati na putu prema natjecanju u skupinama doznat će u petak.


Ždrijeb završnog pretkola Europske lige održat će se u petak u Nyonu, a “Modri” će doznati potencijalnog suparnika, jer se treće pretkolo igra tek 24. rujna.


Dinamo je postavljen za nositelja u Champions Path dijelu ždrijeba, a dodajmo, kako se u Europskoj ligi, za razliku od Lige prvaka, u zadnjem pretkolu igra jedna utakmica i to 1. listopada.




Moguće suparnike doznat će i preostala tri hrvatska kluba, Rijeka, Lokomotiva i Hajduk, koji se nalaze u Main Path dijelu ždrijeba. Naravno, ukoliko preskoče treće pretkolo.


Rijeka će u 3. pretkolu na Rujevici ugostiti ukrajinsku ekipu Kolos Kovalivka, Hajduk gostuje kod Galatasarayja, a Lokomotiva će igrati u Švedskoj protiv Malmoa.