U komunikaciji s klubom

HNS nastoji pronaći rješenje kako bi Perišić i Brozović ipak bili priključeni reprezentaciji

Hina

Ivan Perišić/Foto REUTERS

Ivan Perišić/Foto REUTERS

Milanske zdravstvene vlasti naložile su Interu prekid svih klupskih aktivnosti u sljedeća četiri dana, pa je odgođen prvenstveni susret protiv Sassuola koji se trebao igrati u subotu



ZAGREB Hrvatski nogometni savez (HNS) upoznat je sa situacijom u Interu te je u komunikaciji s klubom, Talijanskim nogometnim savezom, Fifom, Uefom i nadležnim epidemiološkim tijelima kako bi pokušao pronaći rješenje koje bi omogućilo priključivanje Ivana Perišića i Marcela Brozovića hrvatskoj reprezentaciji.


“HNS će učiniti sve, u okviru postojećih okolnosti, kako bi reprezentacija bila kompletna tijekom predstojećeg okupljanja za kvalifikacijske utakmice sa Slovenijom, Ciprom i Maltom, a o daljnjem razvoju situacije pravovremeno ćemo obavijestiti javnost,” poručili su i HNS-a.


Hrvatska reprezentacija mogla bi za prve susrete kvalifikacija za SP 2022. ostati bez Ivana Perišića i Marcela Brozovića nakon što je milanski Inter zbog novih slučajeva zaraze zabranio svojim igračima odlazak na utakmice svojih reprezentacija. Zasad su zaraženi Danilo D’Ambrosio, Samir Handanović, Stefan de Vrij i Matias Vecino.




Milanske zdravstvene vlasti naložile su Interu prekid svih klupskih aktivnosti u sljedeća četiri dana, pa je odgođen prvenstveni susret protiv Sassuola koji se trebao igrati u subotu. Inter je odmah uveo zabranu puta u inozemstvo svojim igračima.