Druga futsal liga - zapad

HMNK Rijeka osvojila povijesni bod protiv Uspinjače na Kozali, delegat pohvalio Armadu

Portal Novi list

I drugi riječki drugoligaš Škurinje NN ovoga vikenda će upisati prvi nastup, večeras od 20 sati gostuje u Sutinskim Vrelima



RIJEKA HMNK Rijeka u prvom ligaškom nastupu u povijesti kluba odigrao je 3:3 protiv Uspinjače Gimka na Kozali. Riječ je o susretu 1. kola Druge futsal lige zapad u kojem su Riječani dvaput stizali, a jedno ispuštali prednost gostiju iz Zagreba. Na kraju je završilo bez pobjednika i uz puno emocija na tribinama. Na tribinama dvorane Dinko Lukarić bilo je 300 gledatelja, među njima i skupina pripadnika Armade koje je delegat utakmice u svojem izvještaju pohvalio za glasno i korektno navijanje.


Pogotke za Rijeku postigli su Matteo Šepić i Dario Štanfel, dok je jedan pogodak završio u mreži zavaljujući nenamjernoj pomoći igrača Uspinjače Bepa Pausa. Za Rijeku su nastupili Čus, Zdrilić, Jasprica, Cianci, Šepić, Pejnović, Vidović, Pastuhović, Čačić, Stefanović, Radusin, Babić, Leon i Štanfel.


I drugi riječki drugoligaš ovoga vikenda će upisati prvi prvenstveni nastup u povijesti kluba. Škurinje NN je u kupu već svladalo Novi Marof 4:0, a večeras od 20 sati će gostovati u zagrebačkoj dvorani Sutinska Vrela gdje svoje domaće utakmice igra Zagreb 92.




Inače, već u drugom kolu na rasporedu je gradski derbi, Škurinje NN će ugostiti Rijeku.